FAQ

Wij ontwikkelen alle verpakkingen en inhoud van de producten zelf en produceren in onze eigen fabriek.

Mades verkoopt wereldwijd in meer dan 50 landen.

Wij waarderen het heel erg als bloggers product reviews willen schrijven, maar helaas kunnen wij niet iedereen voorzien van gratis producten. Je blog moet aan een aantal voorwaarden voldoen; je moet bijvoorbeeld een minimaal aantal bezoekers per maand hebben en ook is de kwaliteit van je reviews heel belangrijk. Bij interesse kun je ons benaderen. Wij zullen je blog bekijken en beslissen of wij producten toesturen.

Wij leggen onszelf strenge criteria op als het gaat om verantwoord en conform correcte gedragsnormen ondernemen en produceren.
Wij keuren elke vorm van dierproeven af. Onze producten zijn dan ook dierproefvrij.

Wanneer u problemen ervaart met onze producten, meldt u zich dan bij de winkel waar u het product heeft aangeschaft. Zij lossen dit met u op. Intern handelen wij het verder af met de winkelier.

Alle producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Drachten. Doordat wij het gehele proces in eigen beheer hebben, kunnen wij ons toewijden aan een constante kwaliteit.

Al onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar. Mades heeft in haar dagelijkse bedrijfsprocessen aandacht voor het werken op milieuvriendelijke wijze. Zo voorziet onze huidige samenwerking met een afvalverwerker erin dat Mades afval wordt omgezet in energie.

De houdbaarheid na openen staat duidelijk vermeld op het productlabel. Dit is het symbool van een potje waarin het aantal maanden dat het product na opening houdbaar blijft staat vermeld.

Specifieke producten voor een droge huid zijn duidelijk gespecificeerd op het product label. Alle producten zijn veilig te gebruiken tijdens een zwangerschap. Wanneer je last hebt van allergieën adviseren wij je altijd een arts te raadplegen.

De verpakkingen van onze producten zijn zeer fraai en kunnen dus prima cadeau worden gegeven. Het assortiment bevat ook veel aantrekkelijke kits en sets die zeer geschikt zijn als relatiegeschenk.

Mades scrub producten zijn voor 95% plastic scrubdeeltjes vrij. De verwachting is dat in de loop van 2018 alle producten volledig plastic vrij zullen zijn.

Niet al onze producten zijn glutenvrij. Controleer in alle gevallen de ingrediëntenlijst op onze verpakkingen.